El tennis per a totes les edats

20 octubre 2016 Activitats i Esdeveniments

Des de l’ Àrea Esportiva Torre Gran entenem el tennis i l’esport en general com una forma de viure, important en totes les edats  per la seva riquesa en els valors i les capacitats, tant a nivel físic com mental.

El tennis és un esport que requereix gran destresa en agilitat, coordinació i desplaçaments. És idoni iniciar-se a partir dels 4 – 5 anys d’edat, ja que és una etapa propicia per el desenvolupament tant de la coordinació com de la psicomotricitat a més a més de ser molt beneficiós per l’enfortiment  i la tonificació de la musculatura  infantil.

 

20161015_122025

A nivel psicològic, trobem beneficis molt importants per el desenvolupament dels nens ja que el tennis ajuda a desenvolupar la disciplina, l’aprenentatge del joc i reforça els valors del treball i l’esforç. Tot i ser en molts aspectes considerat un esport amb carácter individual  des de l’escola de tennis treballem la seva vessant d’equip,  fomentant alhora  la diversió, augmentant l’autoestima i incrementant la seguretat en un mateix.

Així doncs el tennis és un dels esports indicats per iniciar-se en les primeres etapes i des de l’ Escola de Tennis de  l’Àrea Esportiva dissenyem les programacions dels entrenaments adaptant-les a les característiques de cada edat, grup i nivel.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES