Tercera fase de l’estudi de l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i la costa del Montgrí

20 octubre 2021 Sostenibilitat
medes copia

Un cop finalitzades les dues primeres fases, realitzades de forma presencial, s’inicia la tercera fase d’aquest projecte amb la realització d’una enquesta en línia entre els socis i usuaris del Club. Aquesta enquesta pretén recollir les dades sobre el nivell de coneixement dels patrons de la normativa vigent en les àrees de fondeig regulades dins del Parc Natural, especialment a les Illes Medes i a la Cala Montgó.

L’enquesta, completament anònima, només consta de dotze preguntes amb varies opcions de respostes predeterminades per a que senyaleu la que més s’adapti als vostres hàbits de navegació i la podeu omplir en pocs minuts. La vostra col·laboració  és fonamental per a tenir un coneixement més exacte de les diferents singularitats i preferències d’ús i així, poder articular i defensar la definició dels protocols d’actuació més adients pels nostres usuaris.

Les dades obtingudes a través de les seves respostes, un cop monitoritzats, ens seran de gran utilitat per a acostar a l’Administració la sensibilització dels usuaris i aconseguir que les possibles regulacions futures siguin el més adequades als seus interessos, tant en lo referent a la conservació de l’entorn com en la pràctica de la navegació recreativa.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració

Podeu accedir a l’enquesta en aquest link: https://forms.gle/bAPVSu2y1urJyVVPA

VEURE TOTES LES NOTÍCIES