Top Sailing Charter i les seves arrels a l’Estartit

28 maig 2019 Activitats i Esdeveniments

“No perdre de vista els orígens ajuda a mantenir-se sempre amb els peus a terra. Saber d’on venim ens dóna la perspectiva del recorregut que hem dut a terme i, per descomptat, ens fa sentir-nos agraïts”.

Fa més de 30 anys que el Club Nàutic Estartit va ser testimoni de com es gestava, de la mà de dos germans de Torroella de Montgrí, una de les empreses de xàrter nàutic més grans del panorama internacional: Top Sailing Charter.

Marc i Sergi Alós van iniciar el seu amor a la navegació en aquest club quan, amb tot just vuit anys, van començar a navegar en Optimist i als 14 ja eren monitors de 420. I això va ser la llavor del que avui és l’empresa de lloguer de vaixells present en 56 destinacions al voltant del món i amb més de deu anys d’experiència.

Des del Club Nàutic l’Estartit, l’equip de Top Sailing Charter ha navegat per 27 llocs de forma personal per conèixer de primera mà l’experiència que ofereix als seus clients i, d’aquesta manera, seleccionar directament als professionals i agents que treballarà  en el viatge d’aquells que confien en TSCH per solcar el mar i gaudir de qualsevol de les gairebé 10.000 embarcacions que posen a la seva disposició.

En el seu afany en que els navegants tinguin el millor servei, van més enllà del que és una plataforma online. El personal de la companyia atén i assessora personalment els clients a través de qualsevol mitjà al seu abast en qualsevol moment del dia.

L’expansió de la flota de Top Sailing Charter per la Mediterrània, Bahames, Estats Units, Noruega, Brasil, Seychelles, Nova Zelanda, Polinèsia Francesa i altres nombroses destinacions, no hauria estat possible sense el suport que va brindar l’Estartit a uns joves que van decidir que la seva terra era el millor lloc per emprendre.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES