Tres podis en el X Gran Premi CN El Masnou

07 març 2019 Regates
regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_podi_general_classe_europe

Tres regatistes del Club fan podi en el X Gran Premi Club Nàutic el Masnou

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar al Masnou els dies 2 i 3 de març, per disputar el X Gran Premi Club Nàutic El Masnou. Regata per a les classes Europa, 420, Làser Standard, Radial i 4.7, que organitza el Club Nàutic el Masnou, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 162 regatistes, provinents de Clubs de tot Catalunya. D’aquests, 46 han correspost a la classe Europa, 8 a la classe Làser Standard, 39 a la 4.7, 37 a la Làser Radial i 62 als 420.

Del nostre Club hi han participat 4 regatistes: l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patrícia Figuerola i en Matteo Galindo.

La regata ha estat marcada per unes bones condicions. Dissabte va bufar un vent de sud d’uns 8-10 nusos d’intensitat. Condicions que van permetre que es poguessin disputar 4 proves.

Diumenge, en canvi, només se’n van disputar dues. Per tant, en total 6 proves disputades amb 1 descart.

Pel que fa als resultats, destacar la magnífica actuació dels nostres regatistes. L’Isaac ha quedat 2on de la general i 2on Sub-20, l’Oriol 3er, la Patty 6ena de la general i 1ª fèmina, i en Matteo Galindo, 22è.

Posicions finals:

2 – Isaac Vilà, 2 Sub-20

3 – Oriol Piña

6 – Patrícia Figuerola, 1 F

22 – Matteo Galindo

MOLTES FELICITATS EQUIP CNE!

regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_podi_femeni_classe_europe regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_podi_sub20_classe_europe regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_equipcne_classe_europe regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_equipcne_classe_europe regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_equipcne_classe_europe regata_gran_premi_club_nautic_elmasnou_equipcne_classe_europe

VEURE TOTES LES NOTÍCIES