Els tres punts del derbi de pàdel es queden al club

25 febrer 2018 Activitats i Esdeveniments
volea miquel

El passat dissabte 24 de Febrer a les 15:30 l’equip de pàdel absolut CN Estartit B rebia la visita de l’equip GC Sports en la segona jornada de la lliga catalana de la federació catalana de pàdel.

Al tractar-se del primer derbi que es disputava, els dos equips entraven a les pistes amb ganes d’aconseguir un mínim de dos victòries per tal de sumar els tres punts i seguir invictes en la lliga.

Les convocatòries:
CN Estartit B:

  1. Gerard Carbo / Guillem Xumetra
  2. Marti Elias / Miquel Diaz
  3. Miquel Feixas / Eduard Teixidor

GC Sports B:

  1. Dani Morato / Lluis Bonet
  2. Antonio Jose / Joan Las Heras
  3. Lluis Prat / Victor Martinez

La jornada començava amb els partits de les parelles 1 i 3. Es podia notar el nerviosisme dels jugadors ja en l’escalfament previ als partits.

En el partit que s’enfrontaven les parelles 1 dels dos clubs, els visitants van dominar el ritme, tot i que la parella local va acabar amb millors sensacions de les que va començar. El resultat final del partit quedava en un 1-6 2-6 a favor dels visitants.

Per altre banda, el partit que enfrontava les parelles 3, tot i veure que els jugadors començaven el partit amb el braç encongit per por a fallar, els jugadors locals es van deixar anar a mesura que el partit avançava, i van aconseguir guanyar amb el resultat de 6-4 6-2. Les sensacions que van transmetre eren que no van veure perillar en cap moment la victòria de l’enfrontament.

Seguidament doncs, saltaven a la pista les parelles número dos, que havien de desempatar l’eliminatòria ja que fins al moment els dos equips havien assolit un punt cada un.

En la mateixa tònica que els altres partits, també es podien notar els  nervis, inclús més accentuats en aquest partit ja que era decisiu per a decidir qui era el vencedor de la jornada i el derbi. Fent us d’un joc molt sòlid de fons i aprofitant els seus serveis, els locals es van fer amb la victòria amb el resultat de 6-4 i 6-3.

Aquest resultat doncs, donava la victòria al CN Estartit B, que segueix invicte en la seva categoria.

La setmana que ve, serà el torn del CN Estartit A, que buscarà la seva primera victòria com a local on rebrà la visita d’un conegut com és el GEiEG B.

Felicitats al CN Estartit B per la victòria en el primer derbi de pàdel de Torroella de Montgrí i l’Estartit i molta sort en la següent jornada de l’equip A del club.

El CN Estartit agraeix als patrocinadors la seva col·laboració:

flamingo alimter
ecohouses logo_NEREIDA
logo llibreria elias Logo blanc fons negre ROIG 1 LOGOS VERSAN 002

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES