Tres regatistes del Club guardonats amb el Premi Joves Promeses de l’Esport Gironí 2016

17 març 2017 Regates

La Representació Territorial de l’Esport a Girona va omplir aquest dimarts 14 de març l’Auditori de Girona amb motiu de la 3a edició dels Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí

L’acte va servir per reconèixer i promoure els èxits de 141 joves esportistes gironins, d’entre 14 i 18 anys, de 24 modalitats esportives i les seves especialitats.

La nostra regatista, la Lluïsa Puig Moner, va ser una de les guardonades per haver aconseguit el Campionat Sub-17, de la Classe Europa, al Campionat d’Espanya disputat a Cadis del 8 a l’11 de setembre del 2016.

També va ser guardonada la Patricia Figuerola, per haver aconseguit el Campionat absolut i Sub-19 al Campionat de Catalunya, de la Classe Europa, disputat al CV Blanes del 2 al 5 de gener del 2016.

I, el darrer en rebre’l fou l’Oriol Piña, per haver aconseguit el Campionat Sub-17, de la Classe Europa, a la Copa d’Espanya, celebrada al CN Estartit del 24 al 27 de març del 2016.

La Lluïsa no va poder assistir a l’acte, però tant la Patricia com l’Oriol van estar acompanyats de familiars, amics i dos membres del Club, el President, el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, i el seu entrenador, en Robert Ponjoan.

En representació de la Federació Catalana de Vela, van assistir el President, el Sr. Xavier Torres i Isach, el Representant Territorial de Girona, el Sr. Xavi Casorrán i Solano, el vocal de la Junta Directiva, el Sr. Josep Maria Isern, i els directius Xavier Manresa i Gras i Jordi Ponjoan del Molino.

Ha estat una gran temporada pels tres, i des del Club estem molt orgullosos d’ells i els animem a que continuïn treballant dur, amb dedicació, continuïtat i entusiasme. I esperem i desitgem que puguin repetir èxits en un futur.

MOLTES FELICITATS!!

El Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, l’Eudald Casadesús, van presidir l’acte, però va ser-hi també el Representant Territorial de l’Esport a Girona, el Sr. Josep Pujols.

_E5A1397 IMG_0856IMG_0850 IMG_0868

VEURE TOTES LES NOTÍCIES