3 regatistes d’Optimist del Club disputen una duríssima Regata Cambrils a Bon Port

20 gener 2016 Regates

El fort vent ha marcat la celebració de la Regata Cambrils a Bon Port, que malgrat tot, es va poder completar, amb quatre proves disputades pel Grup 1 i dues pel Grup 2.

Els dies 16 i 17 de gener s’ha celebrat a la localitat tarragonina de Cambrils, la Regata Cambrils a Bon Port per a la classe Optimist. 5a regata del Circuit Català d’Optimist (N2), organitzada pel Club Nàutic Cambrils i que ha comptat amb la participació de 156 regatistes provinents de 17 Clubs de tot Catalunya.

Del Club Nàutic Estartit s’hi ha desplaçat el Grup 2 al complet, amb en Quim Aragonés, la Gemma Ferrés i en Mateu Gutiérrez.

La competició ha estat marcada per unes extremes condicions meteorològiques.

Dissabte va predominar un fort vent de fins a 27 nusos d’intensitat, que va dificultar molt la navegació. Amb tot, els regatistes estaven a punt per competir i tots van sortir a l’aigua. Els del Grup 1 van disputar tres proves, mentre que els del Grup 2, i degut al fort vent, no en van poder disputar cap.

La jornada de diumenge va ser millor. Jornada que s’iniciava ben d’hora, doncs la primera sortida es donava a les 10h del matí. El Grup 1 va disputar una prova i el Grup 2 en va disputar dues.

Malgrat les dures condicions meteorològiques presents durant tot el cap de setmana, s’ha pogut veure una competició molt lluitada, on els regatistes han donat el millor d’ells, demostrant la seva habilitat, entusiasme i les ganes de competir i passar-s’ho bé, malgrat el vent.

Dels 79 participants del Grup 2, els nostres han quedat en les següents posicions:

31- Quim Aragonès

62- Gemma Ferrés

62- Mateu Gutiérrez

Felicitats nois!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES