Un mes d’abril a tota vela

04 maig 2023 Regates
Vela GUIAMN

Dues setmanes plenes d’activitats de vela amb els alumnes del cicle formatiu de guiatge en el medi natural. Aquest cop els vam posar a prova davant dels alumnes de 1r d’ESO del IES Montgrí. Van dinamitzar les sessions de vela i caiac amb un gran èxit.

Regata Social

El passat dissabte 8 d’abril se celebrà la segona regata del circuit de primavera de regates socials amb un total de 5 embarcacions. El vent de gregal de 10-12 nusos d’intensitat va marcar una jornada on el circuit navegat va ser un “Bastó” d’una milla de distància fent-hi dues voltes.

Els clars dominadors de la jornada van ser el Groomit i el Thesauros.

Regata Wing Foil

La primera edició de la regata d’aquesta nova modalitat d’esport aquàtic, va generar una gran expectació i una gran participació, amb 48 inscrits, es converteix amb la regata més multitudinària organitzada per un club català fins ara.

Les condicions meteorològiques van ajudar a que la regata es veiés molt bé des de l’espigó de Garbí del Club. Una Tramuntana de 18 a 25 nusos d’intensitat, amb les seves ràfegues característiques, va deixar un camp de regates en excel·lents condicions per disputar tota una eliminatòria sencera.

Des del Club, estem molt satisfets de la rebuda i l’ambient que es va crear.

Per més informació i classificacions: regates.cnestartit.com

Radikal Swim

Des del Centre d’Activitats vam donar suport el 22 d’abril a una cinquantena de nedadors que van venir a realitzar una travessa per les Illes Medes.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES