Una temporada més el Club col·labora amb el Festival de Jazz de l’Estartit

06 juny 2022 Activitats i Esdeveniments

Un festival que torna al juliol, amb més ganes que mai, una nova cita del Jazz a l’Estartit, la setena, amb el mateix format de concerts dobles i en el mateix emplaçament, al passeig del Molinet, al cap de la Barra, davant de les illes Medes, igual que en edicions anteriors a la pandèmia. Un espai de proximitat entre artistes i públic, que va arrelant any rera any, afavorint l’aparició de moments i experiències úniques davant de les imponents Illes Medes. Un indret singular que reneix acollint tots els formats possibles per a la creativitat.

Recordar-vos que aquesta col·laboració implica un descompte del 15% per a tots els socis del Club, tan pel Festival de Jazz de l’Estartit com pel Festival de Música de Torroella de Montgrí i que s’ha posat en funcionament un servei de “ticketing” per a facilitar la compra d’entrades a les nostres oficines.

A part de la imatge inclosa, on queden detallats els horaris i els intèrprets, adjuntem el dossier complert del artistes en format pdf que podeu descarregar en aquest l’enllaç

Dossier Festival de Jazz l’Estartit CAT

VEURE TOTES LES NOTÍCIES