Nit de White Party i rumba flamenca al Club

20 agost 2023 Activitats i Esdeveniments
white party

Ahir el vespre, la terrassa del Restaurant del Club es va vestir de gala per acollir la White Party, l’activitat social més elegant de l’estiu. La vetllada va reunir socis i amics en un context de nit blanca on la gastronomia i la rumba en van ser protagonistes.

Gastronomia

La trobada, va iniciar-se a dos quarts de nou del vespre amb un menú sorprenent. El gaspatxo casolà va ser el plat d’obertura, seguit d’una suprema de llobina acompanyada de verdures saltades i un toc d’oli cítric. El plat estrella del menú va ser el filet de vedella de Girona servit amb patates forneres. Per posar punt final al banquet, es va servir un refrescant sorbet de mojito. Un menú de qualitat amb productes de proximitat.

White party

Rumba catalanoflamenca

Després del sopar, va tenir lloc el concert de rumba catalanoflamenca amb Diego Heredia a la guitarra, Ino Silva a la percussió i Jordi Fornells a la veu. Tres artistes de temperament enèrgic que actuen individualment, però que es van unir especialment per a l’ocasió. Els músics van propagar el ritme a través d’un repertori molt variat amb èxits dels mestres indiscutibles com Pescaílla, Los Chichos, Peret, Manzanita, Gipsy Kings, entre altres.

White party

La White Party és un esdeveniment que fomenta la unió i la vida social del Club. Els orígens d’aquesta activitat social es remunten als socis francesos. Amb el temps, la festa ha anat evolucionant i s’ha convertit en una celebració que atreu participants de diverses nacionalitats, tot i que la presència francesa continua sent molt destacada. Encara que l’esdeveniment hagi evolucionat, l’essència i l’elegància continuen essent les mateixes que les del primer dia.

A finals del mes d’agost, ens tornarem a trobar per acomiadar la temporada d’estiu amb la Sardinada. Aquesta serà la penúltima jornada gastronòmica de l’any 2023. Esperem tornar-vos a veure ben aviat!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES