Comunicado | Travesía de natación Illes Medes – Estartit 2019

17 mayo 2019 Regatas
Travessia Illes Medes Estartit 2014

 Comunicado | mayo 2019

Asunto: Travesía a nado Islas Medas- Estartit

Les comunicamos que, este año, nos vemos obligados a suspender la 53 edición de la Travesía debido a que el cumplimiento de los plazos de finalización de la segunda fase de las obras de renovación de la dársena portuaria no nos permiten garantizar la logística y seguridad exigidas por una prueba de esta características.

Lamentamos la anulación de la edición de esta prueba que forma parte del ADN del Club como impulsor del deporte amateur y les comunicamos que ya estamos trabajando para mejorar el formato de la próxima edición 2020.

Agradecemos su atención y esperamos poder contar con su apoyo y participación.

Atentamente

La dirección del Club Nàutic Estartit

***

Comunicat | maig 2019

 Assumpte: Travessia de natació Illes Medes – l’ Estartit

Els comuniquem que, aquest any, ens veiem obligats a suspendre la 53ena edició de la Travessia degut a que el compliment dels terminis establerts per a la finalització de la segona fase de les obres de renovació de la dàrsena portuària no ens permeten garantir la logística i seguretat que una prova d’aquestes característiques exigeix.

Lamentem l’anul·lació de l’edició d’enguany d’aquesta prova que forma part de l’ADN del Club com a impulsor de l’esport amateur i els comuniquem que ja estem treballant per millorar el format de la propera edició 2020.

Agraïm la seva atenció i esperem poder comptar amb el seu suport i participació.

Atentament

La direcció del Club Nàutic Estartit

 

VER TODAS LAS NOTICIAS