Una quarta jornada gastronòmica de faves i pèsols

24 abril 2024 Activitats i Esdeveniments

Com cada mes de l’any, toca fer viure un producte de la terra en la seva màxima esplendor! Així doncs, el dissabte passat, dia 20 d’abril, l’ambient del Restaurant del Club Nàutic Estartit es va impregnar del tradicional i exquisit olor de les faves i els pèsols, els protagonistes indiscutibles de la quarta Jornada Gastronòmica.

 

 

A la 13:00h del migdia, l’equip de Joaquim Silva ja tenia a punt tots els preparatius. Les taules, com sempre, cuidadosament parades. Els cambrers, llestos per servir als primers comensals que arribaven al Restaurant. Gràcies al bon temps, molts d’ells van decidir gaudir d’un bon vermut a la terrassa, a l’espera del dinar.

Més tard, a les 14:00h, ja teniem tots els comensals entaulats i d’allò més entusiasmats per degustar el menú protagonitzat per les faves i els pèsols, els llegums més desconeguts i, alhora, més autèntics i sabrosos. A partir de llavors, el Restaurant es va omplir de converses animades, de riures i de la música dels coberts i de les copes.

 

Satisfets d’una altra trobada exitosa

 

Una vegada més, celebrem l’èxit d’una altra jornada gastronòmica que aconsegueix posar en valor els productes del territori i de la cuina local, a més de fer del dissabte un dia diferent i animat.

Encara no has pogut gaudir de les nostres jornades gastronòmiques? Consulta el nostre calendari d’activitats socials i reserva’t el dissabte del mes més gaudit pels enamorats de la cuina catalana. El pròxim producte… la tonyina!

 

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES