Descobreix CNE

Descobreix l'essència de la Costa Brava

El Club Nàutic Estartit està situat en un entorn privilegiat de l'Empordà.

<
Descobreix CNE

L'Estartit: el cor de la Costa Brava

L'Estartit es troba al cor de la Costa Brava, a uns 7km de Torroella de Montgrí. L'Estartit té molt per oferir: carrers estrets on encara es respiren les tradicions marineres, un passeig marítim amb vistes privilegiades a les Illes Medes i al Roca Maura, i 5km de platges i cales ideals per descansar i gaudir del sol de la Costa Brava.

Descobreix CNE Descobreix CNE

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

L'Estartit s'emmarca en un entorn incomparable dins el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. El Massís del Montgrí, amb els seus penya-segats abruptes, coves misterioses i petites cales perfectes per perdre's; i la Reserva Marina de les Illes Medes, amb el seu ecosistema únic a Catalunya on conviuen posidònies, peixos de grans dimensions com el mero, o la autòctona gavina argentera, són el principal atractiu i font de vida a preservar en aquest indret increïble.

Cales i platges de la Costa Brava

A la costa de l'Estartit trobaràs platges de sorra blanca on prendre el sol i jugar a la vora del mar i petites cales rodejades de penya-segats. Des del Club Nàutic Estartit podem arribar a molts indrets amagats ja que tenim a l'abast més de 50 cales i platges en un radi de 25 milles. Deixa't portar i descobreix-les totes.

Descobreix

Un port sostenible

El Club Nàutic Estartit és un port pioner en l'adopció de mesures per a la protecció del medi ambient i la sostenibilitat. Realitza, de manera regular, campanyes de sensibilització per conscienciar els usuaris de la responsabilitat que tenim envers l'entorn que ens envolta.

Apostem per una gestió sostenible, centrant la nostra activitat en el respecte del medi natural, minimitzant l'impacte de l'activitat portuària i maximitzant l’eficiència energètica de les nostres instal·lacions. Garantim la màxima qualitat dels serveis oferts i tenim cura de la seguretat i salut dels usuaris i treballadors a través del nostre Sistema Integrat de Gestió (SIG), basat en les normes de medi ambient UNE EN ISO 14001:2015 i Reglament EMAS, de qualitat UNE EN ISO 9001:2015 i de Seguretat i Salut ISO 45001:2018.

En la mateixa línia, el Club està adherit des del 2012 al Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de la Generalitat de Catalunya, des del 2018 a la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i des del 2021 s’han adoptat els compromisos d’Acció Climàtica presos per la Generalitat de Catalunya després de decretar l’emergència climàtica i ambiental del país.

A més, també disposem del guardó de la Bandera Blava per ports esportius que també poden obtenir les embarcacions que hi amarren.

Per més informació, podeu consultar els següents documents:

Bones pràctiques al port

Bones pràctiques al Parc Natural

Política de Gestió del Club Nàutic

Declaració Ambiental