Descobreix CNE

Descobreix l'essència de la Costa Brava

El Club Nàutic Estartit està situat en un entorn privilegiat de l'Empordà.

L'Estartit: el cor de la Costa Brava

L'Estartit es troba al cor de la Costa Brava, a uns 7km de Torroella de Montgrí. L'Estartit té molt per oferir: carrers estrets on encara es respiren les tradicions marineres, un passeig marítim amb vistes privilegiades a les Illes Medes i al Roca Maura, i 5km de platges i cales ideals per descansar i gaudir del sol de la Costa Brava.

Descobreix CNE Descobreix CNE

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

L'Estartit s'emmarca en un entorn incomparable dins el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. El Massís del Montgrí, amb els seus penya-segats abruptes, coves misterioses i petites cales perfectes per perdre's; i la Reserva Marina de les Illes Medes, amb el seu ecosistema únic a Catalunya on conviuen posidònies, peixos de grans dimensions com el mero, o la autòctona gavina argentera, són el principal atractiu i font de vida a preservar en aquest indret increïble.

Cales i platges de la Costa Brava

A la costa de l'Estartit trobaràs platges de sorra blanca on prendre el sol i jugar a la vora del mar i petites cales rodejades de penya-segats. Des del Club Nàutic Estartit podem arribar a molts indrets amagats ja que tenim a l'abast més de 50 cales i platges en un radi de 25 milles. Deixa't portar i descobreix-les totes.

Descobreix

Respectem el medi

El Club Nàutic Estartit és un port ecològic, pioner en l'adopció de mesures per a la protecció del medi ambient. Realitza, de manera regular, campanyes de sensibilització per conscienciar els usuaris de la responsabilitat que tenim envers l'entorn que ens envolta.

Bones Pràctiques

Impulsem bones pràctiques ambientals tant a l'amarrador com durant la navegació.

Bones pràctiques ambientals al port

Bones pràctiques ambientals dins el parc natural

Un port sostenible

Apostem per una gestió ecològica i sostenible, centrant la nostra activitat en el respecte del medi natural, minimitzant l'impacte de l'activitat portuària i maximitzant l'eficiècia energètica de les nostres instal·lacions. Garantim la màxima qualitat dels serveis oferts i tenim cura de la seguretat i salut dels usuaris i treballadors a través del noster Sistema Integrat de Gestió (SIG), basat en les normes de medi abient UNE en iso 14001:2004 i Reglament EMAS, de qualitat UNE EN ISO 9001:2009 i de Seguretat i Salut OHSAS 18001:2007.

En la mateixa línia, el Club està adherit al Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de la Generalitat de Catalunya i des de finals de 2018 a la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

A més, promovem que els nostres usuaris també ho siguin atorgant la Bandera Blava als qui defensin les bones pràctiques ambientals a bord de les seves embarcacions.

Política de Gestió del Club Nàutic

Declaració Ambiental

Decàleg Bandera Blava

The Green Sailing Guide

Navega en verd i uneix-te a la Bandera Blava

ATENCIÓ: Tal i com s'indica al punt 13 de la Guía de Interpretación de los criterios para la concesión de la Bandera Azul para puertos 2016, "La bandera azul no debe ondear durante las obras de reconstrucción y/o ampliación del puerto. Dichas obras deben comunicarse a ADEAC". Per aquest motiu, i un cop comunicat l'inici de les obres de la Fase 1 del Port de l'Estartit, ens hem vist obligats a arriar el guardó i no es podrà tornar a tramitar fins que es donin per finalitzades.

En qualsevol cas, el Club es continuarà gestionant amb els criteris ambientals, de qualitat i de seguretat que dicta el guardó. Igualment, ens pots enviar la informació pertinent i tramitarem la Bandera Blava de la teva embarcació quan s'acabin les obres.