El CN Estartit A de pàdel no pot debutar amb victòria

19 febrer 2018 Activitats i Esdeveniments

Aquest cap de setmana ha debutat l’equip A de pàdel absolut. Si la setmana passada l’equip B ho va fer amb una gran victòria fora de casa, no ha pogut repetir sort l’equip A, que juga en una categoria superior. El rival, l’Smash pàdel, un ferm candidat a l’ascens s’ha endut els 3 partits disputats, de manera contundent guanyant a la parella 1, Marc Garcia i Carles Girbal per 6/1 i 6/2, la parella número 2, Marc Garcia Roman i Joan Resta per 7/5 i 6/3 i a la parella número 3, Miquel Feixas i Miquel Díaz per 6/1 i 6/0.

D’altra banda els equips base de tennis han patit dures derrotes, infantils i alevins no han pogut sumar contra Geieg i Top Ten tennis respectivament. Els alevins han jugat contra un els millors equips de catalunya. Els infantils que aquest any juguen en la màxima categoria, saben de la dificultat i el nivell de tots els rivals, tot i això és una oportunitat única d’aprenentatge i poder veure i jugar contra els millors jugadors gironins.

L’única victòria d’aquest cap de setmana l’ha protagonitzat l’equip +30 de tennis, imposant-se al CT Calonge per 3 a 2 i segueix com a candidat per a disputar la fase final de Catalunya. Només li resta  jugar una jornada i en funció del que faci pot classificar-se.

tennis

VEURE TOTES LES NOTÍCIES