L’ America’s Cup Experience eleva el llistó de la 37a America’s Cup Barcelona

02 desembre 2023 Activitats i Esdeveniments
America's cup Experience

LAmerica’s Cup Barcelona esdevé un espectacle impressionant fins i tot fora de l’aigua, gràcies a l’America’s Cup Experience: la primera Exposició Oficial de la 37ª edició del major esdeveniment de vela del món.

Situada al Port Vell de Barcelona, a prop de les bases del principals equips, i clarament visible des de qualsevol punt,  la nova esfera de referència de la regata internacional més aclamada pels aficionats ens convida a explorar la seva emocionant història des dels seus inicis fins l’actualitat.

 

Un recorregut on no hi falta de res

 

Des del moment en què els visitants creuen la  porta, l’expectació neix a cop d’una captivadora combinació d’imatges, sons i fins i tot olors que transformen l’exposició en una experiència d’allò més completa i instructiva i, a la vegada, en un viatge totalment immersiu.

És així com l’America’s Cup Experience proporciona els detalls fonamentals de la competició, des de les seves intrincades regles i els equips que hi participen fins els secrets de la tecnologia que permeten als vaixells elevar-se per sobre de l’aigua.

 

Amb un extensió de 2.500m2, la història de l’America’s Cup cobra vida a través d’una galeria multimèdia dotada de 100 monitors. A més, també es pot viure la sensació de navegar en els “F1 del mar” com si es tractés d’una aventura personal. Cada racó d’aquesta exhibició captiva l’essència i l’emoció de la navegació de competició, i acosta als visitants a la vibració única que aquesta disciplina tan singular imparteix.

L’experiència culmina amb la projecció 4K de la superproducció titulada “One Hell of a Battle” a la pantalla més gran d’Espanya.

 

Endinsa’t a l’America’s Cup

 

Per a aquells que desitgen planificar la seva visita amb precisió, la informació pràctica permet triar la data i l’hora més convenients, amb una durada estimada d’aproximadament 45 minuts.

Així mateix, amb opcions d’entrada general, entrada reduïda per a estudiants, periodistes, persones amb discapactitats, nens i majors de 65 anys, així com parquets familiars, l’America’s Cup Experience es presenta com una oportunitat emocionant d’aprendre, disfrutar i submergir-se dins del fascinant univers de la Copa Amèrica de vela.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES