L’equip de pàdel A del club no pot amb un GEiEG molt sòlid

06 maig 2018 Activitats i Esdeveniments

El passat dissabte 05 de Maig el primer equip del club, que està disputant la lliga catalana de pàdel de la federació catalana de pàdel, es desplaçava a les instal·lacions del GEiEG, per disputar la sisena jornada de la lliga.

En l’enfrontament, els jugadors del club formaven les següents parelles:

  1. Joan Resta / Carles Girbal
  2. Oliver Moreno / Miquel Basieras
  3. Marti Elias / Pep Bou

Els tres partits van ser força diferents entre ells, mentre que la parella número tres del club perdia en un partit sense molta història per un resultat final de 6-2 i 6-3, la parella número dos formada per Oliver Moreno i Miquel Basieras, igualava l’eliminatòria guanyant el seu partit, amb un resultat favorable de 6-4 i 6-2.

Tot quedava dons a expenses del partit de la parella número 1. El partit va ser molt disputat en tot moment, però els jugadors del club van tenir la mala sort de perdre el seu primer servei en cadascun dels sets i acabaven perdent per la mínima el partit que seria decisiu per determinar el guanyador de la sisena jornada de competició. El resultat final doncs, va ser de 6-4 i 6-4 en contra, que deixa tocat el primer equip del club, però que no dubtem que ho deixarà tot a les pistes per tal de realçar el vol i assolir l’objectiu de la permanència.

Per altre banda, avui dia 6 de Maig, era el torn de l’equip B del club, que disputaria la vuitena jornada de competició en la quarta categoria de la lliga i que per causes meteorològiques s’ha hagut de suspendre. Aquest partit s’intentarà recuperar la pròxima setmana aprofitant que hi ha jornada de descans en la quarta categoria.

El CN Estartit agraeix als patrocinadors la seva col·laboració:

flamingo alimter
ecohouses logo_NEREIDA
logo llibreria elias Logo blanc fons negre ROIG 1 LOGOS VERSAN 002

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES