Noves mesures sobre l’accés als ports i la navegació d’esbarjo i esportiva – Covid 19

02 maig 2020 Activitats i Esdeveniments

5ª Nota Informativa | COVID-19

L’1 de maig de 2020 s’ha publicat al BOE l’Ordre SND/380, de 30 d’abril, del Ministeri de Sanitat, sobre les condicions en les que es pot realitzar l’activitat física no professional a l’aire lliure durant la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID19.

Us adjuntem el resum elaborat pel bufet jurídic de l’ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics), on es detallen les diferents fases previstes i la resposta del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana en relació a l’accés gradual a la navegació d’esbarjo i esportiva durant les fases de transició establertes.

Llegiu la nota “NOVES MESURES COVID 19 PORTS ESPORTIUS 1 MAIG 2020

Davant la imminent autorització per a la navegació d’esbarjo, us recordem la conveniència de posar a punt la vostra embarcació a l’objecte d’evitar el col·lapse de l’àrea tècnica a última hora. Us preguem a tots aquells usuaris interessats en realitzar el carenatge de la vostra embarcació que ho notifiqueu a l’oficina del Club (info@cnestartit.es o al telèfon 607 218 389) o a l’empresa nàutica responsable del manteniment de la vostra embarcació.

Així mateix, per aquells usuaris d’estades semestrals, us informem que podeu portar l’embarcació al port de manera immediata.

Atentament,

Club Nàutic Estartit

VEURE TOTES LES NOTÍCIES