La nostra excursió en veler per celebrar la Setmana del Parc

23 abril 2024 Activitats i Esdeveniments

 

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs, entre els dies 20 i 26 de maig, els amants de la natura i del mar tindrem la oportunitat de connectar amb la bellesa del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix ter. Aquesta celebració posa de manifest la importància de conservar aquesta àrea protegida i ofereix una gran varietat d’activitats i tallers.

Durant la Setmana del Parc, la comunitat local participa activament per promoure la conservació del parc i fomentar el turisme sostenible. Les activitats programades abasten totes les edats i interessos.

 

Gaudeix del Parc a bord del Fillao

 

Una de les propostes de la Setmana del Parc és l’excursió en veler que organitzem el Club Nàutic Estartit des del Centre d’Activitats.

L’activitat es durà a terme el 25 de maig de 11:00h a 13:00h. La realitzarem a bord del Fillao, un veler de dos màstils equipat amb motor elèctric que garanteix una navegació tranqui·la i respectuosa amb el medi ambient.

Els participants podrem explorar les Illes Medes i la Costa del Montgrí acompanyats d’un instructor certificat i guia del Parc Natural.  Amb els seus coneixements i indicacions, podrem aprendre tècniques de navegació, així com els secrets de l’ecosistema marí i la importància de la seva conservació. A més, gaudirem des les impressionants vistes que ens ofereixen les Illes Medes i la costa propera!

 

 

Per aquells interessats en unir-se a aquesta aventura, és important una preparació adequada. Recomenem portar roba impermeable i aplicar crema solar per a una navegació segura.

 

Com participar-hi

 

El cost de l’activitat és de només 15€ per persona, la qual cosa la fa accessible per a tots els qui desitgem experimentar la vela per primera vegada o simplement gaudir d’un dia especial al mar.

Les inscripcions estan obertes fins al 22 de maig. Pots inscriure’t enviant un correu a activitats@cnestartit.com o trucant al 654128628.

No deixis passar aquesta oportunitat d’aprendre sobre la vela i descobrir la bellesa natural d’una de les regions costaneres més emblemàtiques de Catalunya: el nostre Parc!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES