Aprendre a competir, a guanyar i a perdre

29 agost 2018 Activitats i Esdeveniments

Aprendre a competir jugant a tennis, a guanyar i a perdre, descansar, divertir-se, descobrir noves estratègies de joc i respectar els companys són els objectius principals que han emmarcat els dos campionats open de tennis que s’han celebrat aquest estiu.

El primer torneig s’ha organitzat en format individual mentre que en el segon s’han disputat els dobles, amb parelles canviants a cada partit. Un total de 25 inscrits han tancat el quadre de joc  d’individual en les categories supertennis, benjamí, aleví i infantil  i 25 tennistes més, el quadre de dobles en les mateixes categories.

Open Tennis

Dues setmanes intenses de partits on hem pogut viure moments entranyables d’altres més emocionants, jocs en que l’estratègia ha estat imprescindible per arribar al millor resultat, altres en què l’interès dels adversaris es concentrava en poder aprendre com arribar a guanyar però sempre amb el màxim respecte i FAIR PLAY.

Open Tennis

Els partits i la seva normativa s’ha adaptat a les capacitats i les edats dels diferents jugadors la qual cosa ha fet que la iniciació a la competició pels més petits hagi estat més fàcil, atractiva i divertida.

Classificació de les diferents categories :

En la categoria supertennis : Roger Matas ha estat el vencedor al guanyar la final a Guim Antunez. Els dos han realitzat un torneig molt meritori.

En la categoria benjamí, en una de les finals més igualades de les últimes edicions Berta Pellicer s’ha imposat a Abel Cabrera que ha gaudit de diverses pilotes de partit.

En la categoria aleví Bernat Lloret ha aconseguit vèncer a Genís Ribas, capgirant el resultat que ambdós jugadors han tingut en el partit que s’ ha disputat en la fase de grups.

Open Tennis

Per últim, en la categoria infantil Gerard Ribas ha guanyat Eloi Roviras.

El campionat de dobles ha arribat a la seva III edició, on amb un format especial que el caracteritza,  els jugadors canvien de parella i de rival a cada partit amb la intenció que els participants s’adaptin a aquest tipus de joc més cooperatiu, als canvis i característiques de cada company i rival.

Classificació de les diferents categories :

En la categoria supertennis Aleix Pellicer s’ha imposat sense conèixer la derrota per davant de Roger Matas.

En la categoria aleví el jugador que més victòries ha aconseguit ha estat Arnau Bonet per davant Berta Pellicer que ha lluitat tots els punts.

Open Tennis 2018

En la categoria aleví Nil Rojas i  Martí Coll han empatat en victòries, essent el primer el guanyador a diferència de jocs.

Per últim en la categoria infantil s’ha imposat Martí Frigola amb un ple de victòries i en segon lloc en Gerard Ribas.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES