Debut en el Campionat Absolut de Catalunya de tennis per equips

21 octubre 2018 Activitats i Esdeveniments

Aquest darrer dissabte 20 d’octubre, l’equip Absolut de tennis del Club Nàutic Estartit ha fet el debut en el campionat de Catalunya per equips. Està enquadrat en la divisió 3 de la zona de Girona, i des d’aquest darrer dissabte fins al cap de setmana del 1 de Desembre, disputarà les 7 jornades corresponents al seu grup.

L’equip es va desplaçar fins a les instal·lacions del CN Olot, on va aconseguir debutar amb victòria per un resultat de 3 a 2. La victòria hauria pogut ser més amplia, ja que a causa de les nombroses baixes, només es van poder presentar amb 3 jugadors dels 4 necessaris a disputar l’eliminatòria.

En el primer individual, Oliver Moreno es va imposar per un resultat de 6-1 i 6-4. En el segon individual, després de moltes alternatives en el marcador i d’un partit molt disputat, Alex Moreno va caure derrotat per un doble 7-5. La nota més positiva de la jornada va arribar en el tercer individual. Jaume Geli, jugador júnior format a l’escola de tennis del Club Nàutic Estartit, va debutar en la categoria absolut, demostrant està preparat jugant un partit molt complet i imposant-se en el seu rival per un resultat de 6-3 i 6.4.

Jaume saque

Amb un marcador d’empat a 2, es va disputar el partit de dobles, on la parella formada per Jaume Geli i Oliver Moreno van aconseguir la victòria posant així el 3 a 2 favorable pels interessos del Club Nàutic Estartit.

Dobles Olot

D’aquesta manera, tot i les baixes, l’equip comença el campionat amb victòria. El proper dissabte 27 d’octubre, serà el torn de fer el debut a casa enfront el Sant Gregori, on si s’obté un bon resultat es podrà començar a pensar en les opcions de lluitar per aconseguir l’ascens a la divisió 2, que es l’objectiu pel qual l’equip vol lluitar aquesta temporada.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES