Debut en el Campionat Absolut de Catalunya de tennis per equips

21 octubre 2018 Activitats i competicions de tennis i pàdel
equip absolut Olot

Aquest darrer dissabte 20 d’octubre, l’equip Absolut de tennis del Club Nàutic Estartit ha fet el debut en el campionat de Catalunya per equips. Està enquadrat en la divisió 3 de la zona de Girona, i des d’aquest darrer dissabte fins al cap de setmana del 1 de Desembre, disputarà les 7 jornades corresponents al seu grup.

L’equip es va desplaçar fins a les instal·lacions del CN Olot, on va aconseguir debutar amb victòria per un resultat de 3 a 2. La victòria hauria pogut ser més amplia, ja que a causa de les nombroses baixes, només es van poder presentar amb 3 jugadors dels 4 necessaris a disputar l’eliminatòria.

En el primer individual, Oliver Moreno es va imposar per un resultat de 6-1 i 6-4. En el segon individual, després de moltes alternatives en el marcador i d’un partit molt disputat, Alex Moreno va caure derrotat per un doble 7-5. La nota més positiva de la jornada va arribar en el tercer individual. Jaume Geli, jugador júnior format a l’escola de tennis del Club Nàutic Estartit, va debutar en la categoria absolut, demostrant està preparat jugant un partit molt complet i imposant-se en el seu rival per un resultat de 6-3 i 6.4.

Jaume saque

Amb un marcador d’empat a 2, es va disputar el partit de dobles, on la parella formada per Jaume Geli i Oliver Moreno van aconseguir la victòria posant així el 3 a 2 favorable pels interessos del Club Nàutic Estartit.

Dobles Olot

D’aquesta manera, tot i les baixes, l’equip comença el campionat amb victòria. El proper dissabte 27 d’octubre, serà el torn de fer el debut a casa enfront el Sant Gregori, on si s’obté un bon resultat es podrà començar a pensar en les opcions de lluitar per aconseguir l’ascens a la divisió 2, que es l’objectiu pel qual l’equip vol lluitar aquesta temporada.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES