Es permetrà la navegació recreativa en la Fase 1 del desconfinament

10 maig 2020 Activitats i Esdeveniments

6ª Nota Informativa | COVID-19

En les darreres hores s’ha publicat l’ordre ministerial TMA/400/2020 que, en el seu article 7, ratifica la possibilitat de practicar la navegació recreativa dins la mateixa regió sanitària i a un màxim de 12 milles del port base, en aquelles regions sanitàries que han passat a la fase 1.

A dia d’avui, només les terres de l’Ebre i el litoral del Camp de Tarragona han passat a la fase 1. Esperem que en breu la resta de regions sanitàries assoleixin el pas a la següent fase, especialment aquelles, com Girona i Barcelona, que agrupen la major part del ports esportius de Catalunya.

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i el servei jurídic de Barcelona Advocats  (BAa) han preparat una nota-resum que podeu llegir aqui: “FASE 1 DESCONFINAMENT PORTS ESPORTIUS 10 MAIG 2020

Us recordem que en l’actual fase 0 en la que es troba la demarcació de Girona, es permeten les visites individuals a les embarcacions d’aquells propietaris o persones autoritzades que resideixin dins el terme municipal on es troba el port esportiu per fer comprobacions de seguretat i manteniment.

Finalment, us animem a posar-vos en contacte amb el Club per programar l’estada de la vostra embarcació per aquesta propera temporada.

Atentament,

Club Nàutic Estartit

VEURE TOTES LES NOTÍCIES