Festa de l’Esport 2018

10 octubre 2018 Activitats i Esdeveniments

Menció especial a la Regatista LLuïsa Puig i a l’Equip de Tennis +30 durant la Gala de la Festa de l’Esport 2018

El primer diumenge d’octubre s’ha celebrat a l’Espai Ter la Festa de l’Esport 2018. Una festa que porta diverses edicions i convida a totes les entitats esportives del municipi. Tot i les modificacions que ha sofert aquesta gala al llarg dels darrers anys el rerefons segueix sent el mateix, reconèixer públicament a les persones, els clubs i les entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport.

A més a més de les mencions de cada club a un grup o persona lligada a l’entitat, des de l`Àrea d’Esport de l’Ajuntament s’ha guardonat en Pere Llos, en reconeixement a la seva contribució a la pràctica esportiva local.

Per part del Club s’ ha fet especial menció pels resultats obtinguts aquesta passada temporada a la Lluïsa Puig i l’equip de Tennis +30. La Lluïsa Puig regatista de la classe Europa pel resultat d’aquest temporada: 5ena en el Campionat Europa, 4rta del Campionat del Món i Campiona d’Espanya. L’ Equip de Tennis +30 format per Albert Feixas, Àlex Moreno, Gerard Carbó, Marc Garcia i Óliver Moreno per l’ascens a primera divisió gironina en la seva primera participació en aquesta categoria.

20181007_201606

VEURE TOTES LES NOTÍCIES