Finalització de les obres de la fase 3A

29 juny 2021 Activitats i Esdeveniments

Durant els mesos d’abril, maig i juny s’han portat a terme les obres previstes de la fase 3A que s’havien d’iniciar aquest any 2020. En concret:

 

  1. S’ha finalitzat la pavimentació al voltant de l’edifici Espai Medes i del vial d’accés al moll central;

 

  1. S’ha executat el vial perimetral d’accés a la dàrsena interior amb les xarxes de servei (baixa tensió, telecomunicacions i aigua) associades al traçat;

 

  1. S’ha substituït la coberta metàl·lica de l’edifici principal;

 

  1. S’ha fet la reforma de l’oficina central (instal·lacions, pintura, polit del paviment i canvi de mobiliari);

 

  1. Aquesta mateixa setmana està prevista la finalització del tancament perimetral de l’àrea tècnica i el repintat de les places d’aparcament de l’àrea polivalent aparcament-escar;

 

També, i tal com estava previst fer en èpoques amb absència de temporals, s’ha procedit a la rehabilitació dels mantells d’escullera del dic de Llevant.

 

En relació a la resta de danys provocats pel temporal “Glòria”, de menor importància i centrats a l’escullera del dic de garbí, està previst executar les obres entre el mes de setembre i el mes d’octubre d’aquest mateix any. També a partir del mes de setembre s’iniciarà el procediment de sol·licitud d’autorització per a la restauració del calat de la bocana que està previst que es pugui portar a terme durant la primavera de 2022, just abans de la temporada estival.

 

Durant la primera quinzena del mes de juliol també està previst instal·lar la nova planta de depuració d’aigües provinents del carenatge d’embarcacions.

 

Les obres de la fase 3B es reprendran el mes de novembre i afectaran l’àrea polivalent d’aparcament-escar adjacent al vial perimetral, on es sanejarà el substrat i es substituirà el paviment d’aglomerat, es completaran xarxes de servei d’aquesta zona i a la vegada es canviaran els pantalans prefabricats que conformen la passarel·la 700.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES