La Gola del Ter, una de les millors fotografies del temps del 2023

15 gener 2024 Costa Brava

Avui, dia 15 de gener, s’han donat a conèixer els resultats del concurs fotogràfic El Temps 2023. Estem molt il·lusionats perquè d’entre la gran quantitat de  visuals que s’han compartit al llarg de l’últim any, la Gola del Ter, capturada per Francesc Jordan, és una de les millors fotografies del temps del 2023.

Des de l’1 de gener, quan es va inaugurar el període de votació, fins el dia 14 de gener, data de la seva clausura, s’han rebut un total de 13.584 votacions. Aquesta elevada resposta és testimoniatge de l’interès i l’implicació que la comunitat ha demostrat amb aquest esdeveniment.

 

Un esdeveniment que dóna a conèixer els paisatges de Catalunya

 

Per això, des del Club Nàutic Estartit, us encoratgem  a continuar compartint les vostres creacions al concurs fotogràfic del Temps. D’aquesta manera, contribuïm a immortalitzar i a enriquir-nos d’una experiència visual única que, a més,  dóna a conèixer els paisatges, els núvols i els fenòmens meteorològics del clima de Catalunya.

Podeu utilitzar l’etiqueta #ElTemps3Cat a les xarxes socials per amplificar la visibilitat de les vostres obres i connectar amb altres apassionats de la fotografia meteorològica o bé fer-ho a través de la secció de Les teves fotos del portal del temps.

Ens preparem per un any de noves inspiracions i descobriments per a tots els amants de la fotografia.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES