La vela escolar protagonista d’aquest mes de maig

28 maig 2023 Activitats i Esdeveniments

VELA ESCOLAR

Un cop més queda demostrat que la pràctica de la vela és l’esport ideal perquè, a més a més d’aprendre a navegar, els més petits adquireixin els valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar com són: la igualtat, el respecte al medi ambient, la tolerància, la iniciativa, el treball en equip i la solidaritat.

Aquest mes de maig continuem amb les activitats de vela escolar amb l’escola Portixol i l’escola Quermany de Pals.

També ha començat la col·laboració amb la setmana de l’esport del col·legi de Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

Els alumnes de l´Escola Sant Peter de Barcelona han realitzat 10 hores de pràctiques de navegació durant tres dies per obtenir el grau de nivell bàsic.

REGATES

Amb la celebració de la tercera regata social el dia 23 passat es tanca el cicle d’aquest tipus de regates. Els participants van disputar la prova amb unes condicions de forta tramuntana.

ACTIVITATS

La setmana del parc  és un esdeveniment de celebració de l’aniversari del parc (fem 13 anys) i que coincideix amb la celebració del dia europeu dels parcs. Aquests dos esdeveniments marquen el calendari de celebració que organitzem amb tots els agents del territori per oferir als locals i visitants un programa atractiu per sensibilitzar sobre els valors naturals i culturals del parc. El Club s’adhereix a aquest esdeveniment oferint sortides a vela amb el Fillao per fer una ruta guiada al parc. Dues sortides el dissabte 27, la primera de 15 a 17 i la segona de 17 a 19.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES