Nova estació meteorològica

05 juny 2021 Activitats i Esdeveniments

El mes de maig ha entrat en funcionament la nostra nova estació meteorològica automàtica DAVIS VANTAGE PRO2 PLUS . Els elements de mesura de temperatura, humitat, precipitació, pressió atmosfèrica i radiació solar estan emplaçats sobre la coberta del nou edifici del centre d’activitats, mentre que l’anemòmetre s’ha situat a 8 metres d’alçada sobre un suport ubicat en el vèrtex sud del moll de garbí, per tal que pugui mesurar les condicions locals de vent amb el mínim de pertorbacions possible.

Tots els sensors es connecten via ràdio amb el receptor principal que és qui envia les dades a un espai web segur a través d’un mòdul de comunicacions 3G.

Si voleu veure l’estació meteorològica del Club Nàutic Estartit en temps real només cal que visiteu https://app.weathercloud.net. L’aplicació us ensenyarà les estacions DAVIS properes al vostre emplaçament, tot i que podeu accedir a totes les instal·lacions que hi ha arreu del món si cliqueu sobre el menú “Mapa” (us ho recomanem perquè quedareu impressionats!). Si esteu en un radi de 10 km de l’Estartit, l’estació del Club se us mostrarà en el destacat “A prop” que figura sota el citat plànol de situació d’estacions de la pàgina principal i podreu seleccionar-la i veure, així, les dades meteorològiques en temps real i la seva evolució temporal (dia, setmana i mes). Us recomanem emprar la configuració personalitzada “Dashboard” que trobareu en el botó amb un pictograma d’una pantalla que està situat a dalt i a la dreta de la pàgina, sota el menú principal. Aquest és el format resumit de dades que també podeu trobar a la nostra pàgina web i que podeu guardar com a enllaç directe als vostres dispositius mòbils.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES