Saló Internacional del Multicasc de La Grande Motte 2024

10 abril 2024 Activitats i Esdeveniments

 

Des del 2016 i any rere any, estem presents al Saló Internacional del Multicasc com a Multihull Friendly Marinas. Ens presentem com un grup de marines capaç d’acollir embarcacions multicasc perquè ens adaptem per superar reptes logístics i de comprensió tècnica.

Aquesta entitat va nèixer de la mà de tres ports pioners: el Club Nàutic Estartit, el Port Ginesta, Sant Carles Marina. Amb el temps ha anat incorporant, de mica en mica, nous membres com Marina de Odiel i Marina Cambrils, destinada a embarcacions de xàrter.

 

 

 

Una oportunitat per la indústria nàutica

 

 

El Saló Internacional del Multicasc destaca com un mercat essencial per a la indústria nàutica. Aquest esdeveniment genera vendes i comandes significatives pels constructors d’embarcacions i proveïdors d’equips tant nacionals com internacionals.

Aquest any, amb un clima particularment favorable, més d’un 50% dels assistents han estat visitants internacionals. Aquesta dada remarca, de nou, l’abast global de l’esdeveniment i subratlla el gran interès que hi ha en el sector nàutic de luxe i sostenible.

Caroline Popovici, la nova directora del saló, ressalta la creixent qualitat dels assistents i la diversitat i la innovació dels productes oferts, tots ells orientats cap a la preservació del medi marí.

 

 

Una 15a edició exitosa i plans d’ajustos de cara el 2025

 

 

La 15a edició del Saló Internacional del Multicasc s’ha distingit per la transició i la col·laboració amb actors locals. Ha estat un moviment estratègic i respectuós amb l’herència de l’esdeveniment.

Al abril de 2025, la Fédération des Industries Nautiques viurà un mes ple d’activitat. Es celebrarà la 16a edició del Saló Internacional del Multicasc a La Grande Motte i el debut del Nautic en Seine. Per tant, es marcarà un nou capítol en la història nàutica de França.

Aquest dinamisme renovat es presentarà a la conferència de premsa de la FIN al setembre i prometrà una onada de novetats per al sector.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES