Tres dels equips treballant i competint per aprendre, millorar i perfeccionar el tennis

06 novembre 2015 Activitats i Esdeveniments

Aquest cap de setmana l’equip aleví del club format per Miquel Martinez, Caïm Subirà, Nicolás Garcia, Hug Lloret, Nil Cat, Gerard Mas i Adrià Cubero a posat punt i final al campionat gironí per equips. Tot i que no s’ha pogut celebrar cap victòria a nivell col·lectiu, Miquel Martínez, Adrià Cubero i Nil Cat si que han estrenat el casiller particular, obtenint uns valuosos punts per a la classificació nacional.

L’equip absolut fora de la lluita per l’ascens intentarà aconseguir la segona victòria en la 4ª i última jornada de la lliga gironina. Pel que fa als infantils, debuten aquest diumenge a les instal·lacions del club contra un rival, el CT Celrà “B”, que ja es van trobar la darrera temporada. Aquest any, 5 jornades i 5 rivals que competiran durant els mesos de novembre i desembre en la categoria bronze, CT Celrà, CT Lloret, CT Alt Empordà-Figueres, CT Bisbal d’Empordà i CT Olot.

Darrere de qualsevol esport s’amaga el desig de competició i de superació personal. Però sempre sabent que, sense el contrincant, no hi ha joc. D’aquesta manera busquem que els nens i nenes que participen s’esforcin i donin el millor d’ells mateixos, però volem que ho facin de la manera més esportiva possible: amb respecte pel company contra el que juguen, amb ganes d’aprendre i amb actitud positiva per afrontar les derrotes i, sobretot, les victòries.12108223 1002076376481940 6503759716812441633 n

VEURE TOTES LES NOTÍCIES