3 Regatistes del Club participen en el II Trofeu President al CN Garraf

26 novembre 2015 Regates

Tres regatistes del Club participen en el II Trofeu President al CN Garraf

El cap de setmana del 21 i 22 de novembre s’ha celebrat al Club Nàutic Garraf, el II Trofeu President. Regata de nivell 2, per a la classe Optimist, grups 1 i 2.

En l’edició d’enguany s’hi han inscrit 75 regatistes del G1 i 87 del G2, provinents de 16 Clubs diferents.

En representació del nostre Club n’hi han participat tres del G2: la Gemma Ferrés, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez.

Les condicions meteorològiques dels dos dies de competició han estat força complicades. Ambdós dies, marcats per un vent d’intensitat variable, amb fortes ràfeques i molt inestable, en quant a la direcció.

Dissabte una forta tramuntana (25-30 nusos) impedia que el G2 pogués disputar alguna prova. En canvi, el G1 en va poder disputar dues.

Diumenge amb un vent constant de 20 nusos d’intensitat, i unes condicions dures, però no tant extremes com les de dissabte, el G2 va poder disputar una prova, la única del trofeu, amb la qual cosa aquesta regata no ha estat vàlida. El G1, en canvi, va disputar dues proves més, sumant un total de quatre proves.

Pel que fa als resultats finals, en Quim Aragonès ha obtingut la millor posició, aconseguint un 46è lloc, la Gemma Ferrés un 53è i en Mateu Gutiérrez un 57è.

A continuar treballant nois!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES