II Regata Wingfoil Estartit

24 abril 2024 Regates

La II Regata Wingfoil Estartit, celebrada al Club Nàutic Estartit, va reunir un total de 34 participants. Per segon any consecutiu, el Club, en col·laboració amb l’Escola de Kitesurf Eoliskite de l’Estartit, ha organitzat aquest esdeveniment. Es consolida així, com un destacat dins del panorama nàutic local.

 

Una jornada sense contratemps

 

 

Després d’una primera data ajornada a causa de la falta de vent, la regata finalment va poder celebrar-se durant el cap de setmana passat, els dies 20 i 21 d’abril. L’inici de la jornada de dissabte es va marcar pel registre dels participants a l’oficina del dic de Garbí, al costat de la platja. Lloc on, tot seguit, es va anunciar la sortida dels participants de la II Regata Wingfoil Estartit.

 

 

 

A les 12:00h, el vent de Gregal va bufar amb una intensitat òptima, oscil·lant entre 10 i 18 nusos. Això va permetre el desenvolupament sense contratemps de tot el programa de la regata. Després de dues proves classificatòries, la flota es va dividir en dos grups. Els participants més destacats van competir per les primeres 16 posicions de la classificació final.

 

Classificacions de la II Regata Wingfoil Estartit

 

 

Destacant en aquesta competició, Jordi Ponjoan Serra, representant del Club Nàutic Estartit, va aconseguir una notable dotzena posició en la regata final.

Pel que fa als guanyadors de la prova, el tercer lloc va ser per a Mario Brassó del Club Esportiu WindParadise, mentre que la segona posició va ser ocupada pel guanyador de l’edició anterior, Luís Pinyana, del Club Nàutic Vilassar de Mar.

L’excel·lència en la competició va culminar amb el triomf de Raphael Genertre del Club Natació Barcelona, que va assegurar-se la primera posició en la classificació general, així com la victòria en la categoria juvenil.

 

 

Amb aquest èxit, el Club Nàutic Estartit ens congratulem i expressem la nostra motivació de continuar organitzant aquest esdeveniment en els propers anys. D’aquesta manera, contribuim al desenvolupament i la promoció de l’esport nàutic en la regió.

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES