Campionat de Catalunya de la classe Europe 2024

19 març 2024 Regates

El cap de setmana passat es va celebrar el Campionat de Catalunya de la classe Europe. L’equip d’Europes, format per Joan i Anna Pla, Thomas Prats, Sara Ayats, Matteo Galindo i Aina Artalejo van demostar el seu talent i habilitat en aquest esport.

Un vent de garbí que acompanya

Amb un clima més que cooperatiu, els nostres regatistes van poder gaudir d’unes condicions meteorològiques favorables durant tot el cap de setmana.

El dissabte, el vent de garbí amb una intensitat de 10-12 nusos va ser el tret de sortida de la competició.

El diumenge, tot i començar amb un vent semblant, l’intensitat va disminuir lleugerament al llarg del dia. Tot i això, va permetre que es disputessin un total de 5 de les 6 proves programades.

Els exitosos resultats del Campionat de Catalunya de la classe Europe 2024

Dins d’un grup de 24 participants, els nostres regatistes van obtenir una grans resultats.  Sara Ayats va aconseguir una impressionant 10a posició en la classificació general, tot quedant-se amb el segon lloc en la categoria femenina Sub20. Matteo Galindo va ocupar la 13a posició i  Joan Pla es va classificar en el 16è lloc.

Anna Pla, va demostrar el seu talent sent la Campiona de Catalunya en la categoria femenina Sub18 i va aconseguir el tercer lloc en la categoria femenina Sub20. Aina Artalejo va arribar a la 21a posició, mentre que Thomas Prats va tancar la classificació en la 23a posició.

La celebració de podis va ser un moment de satisfacció pels regatistes del Club i, amb aquesta actuació, vàrem tancar un cap de setmana ple d’emocions!