L’actuació de Sara Ayats al 24è Torbole Meeting al Lago di Garda

30 març 2024 Regates

 

Entre els dies 23 i 25 de març, el Lago di Garda, Itàlia, va acollir la 24a edició del Torbole Meeting.

Aquest esdeveniment és de prestigi internacional en el món de la vela i, aquest any, ha reunit un total de 121 regatistes de diversos punts d’Europa.

Destaca per la seva exigència tècnica i competitiva i s’ha consolidat com un referent dins del calendari de regates a nivell europeu. Per això, atreu a participants de primer nivell en busca de superació i excel·lència esportiva.

 

Una competició en condicions ideals per la nostra regatista, Sara Ayats

 

El Club va tenir l’honor de ser representat per la regatista Sara Ayats, la qual va aconseguir una merescuda 37a posició en la classificació general i va destacar especialment en la categoria femenina, ja que es va situar en 6a posició.

La seva participació va demostrar la seva destresa i compromís amb aquest esport i també va servir per posicionar al Club com a referent dins de la comunitat de vela.

Durant els tres dies de competició, les condicions meteorològiques van ser excepcionalment favorables, permetent la realització de les 9 proves programades sense incidents. El bon temps va contribuir a l’èxit de l’esdeveniment, oferint als participants les condicions ideals per a la pràctica de la vela i permetent al públic gaudir de l’espeCtacle esportiu en un entorn natural incomparable.

 

 

L’èxit del Torbole Meeting

 

El Torbole Meeting s’ha caracteritzat per la seva capacitat d’unir esportivitat, competència i camaraderia entre regatistes de diferents nacionalitats, fomentant així l’intercanvi cultural i esportiu. Aquesta edició no ha estat l’excepció, consolidant l’esdeveniment com una cita imprescindible per als amants de la vela i com una plataforma per a l’expressió del talent i la passió per aquest esport.

La celebració del 24è Torbole Meeting al Lago di Garda confirma, una vegada més, la importància d’aquesta competició dins del circuit internacional de vela, així com el compromís dels organitzadors i participants per mantenir els més alts estàndards de qualitat esportiva i fraternitat entre regatistes.

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES