Boot Düsseldorf 2024

30 gener 2024 Activitats i Esdeveniments

Del 20 al 28 de Gener s’ha celebrat, a Alemanya, el Boot Düsseldorf 2024: l’exposició internacional més gran del món per embarcacions i esports aquàtics. L’esdeveniment, amb més de 1.500 expositors de 67 nacions, ha aconseguit reunir 214.000 visitants procedents de 120 països.

 

Una exhibició pels amants del mar

 

Els protagonistes destacats de l’exhibició han estat les activitats aquàtiques com el submarinisme, el surf, l’skimboarding, el kite surf, el stand up paddling i el caiac, amb tot l’equipament necessari disponible pels entusiastes d’aquestes disciplines. També han aparegut als escenaris diversos interlocutors de la indústria.

El Club Nàutic Estartit a l’stand de l’ACPET

 

És per això que el Boot Düsseldorf esdevé, anualment, un dels nostres focus amb l’objectiu d’assabentar-nos de les últimes tendències i connectar amb les millors propostes de navegació que estan transformant el món marítim.

El nostre Director del Club Nàutic, Eugeni Figa, hi ha assistit en representació del Club a l’stand de l’ACPET, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.

 

 

D’aquesta manera, també ens hem donat a conèixer arreu del món com a entitat esportiva i d’esbarjo catalana, i alhora hem pogut fer una difusió conjunta de la Vitamina Blava. La recepta per gaudir del mar, la naturalesa i tota l’oferta dels Ports Esportius en el meravellós entorn de la Costa Catalana, tot amb les màximes garanties de seguretat.

Durant la jornada, hem rebut entusiasmats la visita del President i Secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat, Marc Sanglas, i de la Directora General de Ports de la Generalitat, Annabel Moreno Nogué.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES