Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al CN l’Escala

25 abril 2018 Regates
Campionat_catalunya_classe_optimist_escala

6 regatistes del Club participen en el Campionat de Catalunya de la Classe Optimist, disputat al CN L’Escala

Durant els dos caps de setmana del 14-15 i 21-22 d’abril s’ha celebrat a l’Escala el Campionat de Catalunya de la classe Optimist pels grups 1 i 2. Competició organitzada pel Club Nàutic l’Escala per delegació de la Federació Catalana de Vela.

El Campionat ha reunit a 144 joves regatistes (72 del Grup 1 i 72 del Grup 2) provinents de Clubs de tot el litoral català.

Del nostre Club hi han participat l’Anna Pla, en Jan Garcia, en Joan Pla, en Matteo Galindo, la Mònica Pla i en Jan Mas.

El primer cap de setmana predominà un vent variable. Dissabte amb un vent de component nord d’uns 15 nusos i força onada, es van disputar tres proves per cada grup. I diumenge amb un vent de sud-est de 6-8 nusos, es van disputar 3 proves pel grup 2 i 2 pel grup 1.

Pel que fa al darrer cap de setmana, dissabte es van poder navegar 4 proves pel grup 1 i 2 pel grup 2, amb unes condicions de vent de sud òptimes. Malauradament diumenge les condicions meteorològiques no van acompanyar i amb un vent de poca intensitat es va disputar 1 única prova per cada grup.

D’aquesta manera, el Campionat ha conclòs amb un total de 10 proves disputades pel grup 1 i 9 pel grup 2, amb 2 descarts per grup.

Resultats finals:

Grup 1:

49 – Matteo Galindo

Grup 2:

20 – Joan Pla

38 – Jan Garcia

48 – Anna Pla

63 – Mònica Pla

64 – Jan Mas

Campionat_catalunya_classe_optimist_equip

Campionat_catalunya_classe_optimist_matteo_galindo

VEURE TOTES LES NOTÍCIES