Celebració de la Boletada, l’última jornada gastronòmica de l’any

25 novembre 2023 Activitats i Esdeveniments
boletada

Aquest migdia, el Restaurant del Club s’ha omplert de gom a gom amb la celebració de la Boletada, la jornada gastronòmica més emblemàtica de la tardor i també la que posa punt final al calendari d’activitats socials del Club. La vetllada ha estat tot un èxit i també ha servit per acomiadar l’any 2023 amb els socis i usuaris del Club.

La Boletada

La darrera trobada de l’any ha començat a la una del migdia. Aquesta vegada, els bolets han estat els protagonistes del menú. Com a primers plats, s’han servit cigrons saltejats amb botifarra esparracada i ceps, rovellons saltejats, croquetes de bolets, ous estrellats amb rossinyols i tòfona. El segon plat, ha estat un filet de vedella i per cloure l’àpat, s’ha servit un biscuit de xocolata calenta amb nous. Un cop més, Joaquim Silva i el seu equip, han ofert un menú amb productes de la terra d’excel·lent qualitat.

Boletada

Tot i tractar-se de la darrera jornada gastronòmica de l’any, hem tingut la sort de poder gaudir d’un dia extraordinari. El sol ha brillat i ha abrigat la trobada mentre els comensals degustaven els plats del menú. La brisa suau, ha ajudat a crear l’ambient perfecte per compartir aquest àpat amb vista al port i a les Illes Medes.

Aprofitem aquest article per anunciar que aviat publicarem el calendari d’activitats socials per a l’any 2024. Tenim una primícia per a tots! La primera jornada gastronòmica de l’any, programada per a gener, estarà directament relacionada amb les garoines. Una experiència culinària fascinant on explorarem i celebrarem aquest deliciós producte. Prepareu-vos per a un any ple d’experiències gastronòmiques i moments memorables!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES