Comença la temporada de Vela Escolar al Club Nàutic Estartit

28 març 2024 Activitats i Esdeveniments

És molt emocionant promoure l’educació nàutica i la consciència sobre el medi ambient marí a tots els nens i nenes de les escoles. Per això, al Centre d’Activitats del Club Nàutic Estartit oferim una oportunitat a tots als alumnes de conèixer i de connectar amb el mar.

També tenim com objectiu  desenvolupar habilitats importants com la navegació, i el respecte per l’entorn natural del nostre municipi, especialment el Parc Natural de les Illes Medes.

 

Cursos per tots els nens i nenes

 

Els cursos d’iniciació a vela per als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Portitxol de l’Estartit i Quermany de Pals consten de vuit sessions a les nostres instal·lacions. Es realitzen en horari lectiu, dins de l’assignatura d’Educació Física. Incorporar aquest tipus d’activitats és una excel·lent manera d’integrar l’aprenentatge pràctic al currículum escolar.

D’altra banda, els alumnes del Col·legi Sant Gabriel de Torroella, vindran a fer un bateig de vela lleure i kayak.

També comptarem amb els alumnes dels Cicles Formatiu de Guia en el medi natural i temps de lleure de l’Institut Montgrí.  Aquests darrers ja han realitzat un primer curs d’iniciació a vela durant el primer trimestre, i ara començaran les sessions de perfeccionament.

 

 

Per què és important la Vela Escolar?

 

Els coneixements dels diferents esports que es poden fer a l’aire lliure a través de la Vela Escolar són de gran ajuda. Aquestes iniciatives no només promouen l’activitat física i l’aprenentatge pràctic. També ajuden als nens i nenes a poder desenvolupar-se i créixer professionalment per un futur en què la conservació dels recursos naturals serà més important que mai.

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES