Una Copa d’Espanya marcada pel mal temps

24 abril 2019 Regates
copa_espanya_classe_europe_elmasnou_equip

Una Copa d’Espanya marcada pel mal temps, que serveix per tancar l’Equip Nacional de la Classe Europe

El Club Nàutic El Masnou ha organitzat, per delegació de la Real Federación Española de Vela, la Copa d’Espanya de la Classe Europa 2019.  L’esdeveniment esportiu ha tingut lloc del 18 al 21 d’abril en aigües del Masnou i ha comptat amb la col·laboració de la Associació Nacional de la Classe Europa (AECIE) i la Federació Catalana de Vela (FCV).

Una cita que ha aplegat a mig centenar de regatistes, representant a les comunitats de Catalunya, Comunitat Valenciana i País Basc.

Del Club han participat 5 regatistes: l’Oriol Piña, la Patrícia Figuerola, l’Isaac Vilà, en Matteo Galindo i en Mateu Gutiérrez, tots ells, capitanejats pel seu entrenador, en Salvi Borrat.

Extremes condicions, que han fet impossible disputar cap prova. Fort vent de Llevant i molt mar de fons, ha estat la nota predominant durant els tres dies de competició.

Per últim, dir que aquesta Copa d’Espanya ha servit per tancar l’Equip Nacional de la Classe Europa. D’aquesta manera, l’Oriol, l’Issac, la Lluïsa i la Patricia formaran part de l’Equip Nacional que anirà al Mundial que organitza el CN El Balis, del 29 de juliol al 9 d’agost. La Lluïsa, però, tot i estar classificada en 1a posició no hi participarà al haver fet el canvi a la classe Làser Radial (Classe Olímpica) com a jove promesa. Tanmateix, l’Isaac formarà part de l’Equip Nacional que anirà a l’Europeu Juvenil, que es disputarà del 14 al 20 de juliol a Faaborg (Dinamarca).

57485816_618054005273168_6366229727060951040_o equip masculi equip femeni

VEURE TOTES LES NOTÍCIES