La Copa d’Espanya de Torrevieja tanca l’Equip Nacional

22 abril 2017 Regates
copa_espanya_torrevieja_classe_europe

El Real Club Náutico de Torrevieja ha estat l’encarregat d’organitzar, per delegació de la Real Federación Española de Vela, la Copa d’Espanya de la Classe Europa 2017

L’esdeveniment esportiu ha tingut lloc del 13 al 16 d’abril, i ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i la Secretaria Nacional de la Classe Europa.

Una cita que ha congregat a 45 embarcacions representant a les comunitats d’Andalusia, Catalunya i Comunitat Valenciana.

Del Club han navegat 12 regatistes: en Sergi Pérez, l’Òscar Pijoan, l’Arnau Burgos, l’Oriol Piña, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, l’Isaac Vilà, en Miquel Salazar, la Marta Plaja, en Carlos Manera, en Quim Aragonés i en Salvi Borrat. Entrenador: Robert Ponjoan.

Bones condicions de vent, en línies generals tot i que la primera jornada la boira va posar en dificultats al comitè. Al final es va poder complir amb el programa previst de 9 proves en les 3 jornades de competició.

Pel que fa als resultats, l’Ascensión Roca del RCNT s’alçà amb el títol en la categoria absoluta

En Sergi Pérez i l’Òscar Pijoan, dos dels més veterans de l’Equip, van acabar 4rt i 5è classificats de la general, i la Lluïsa Puig 13ena de la general i 2ª Sub-20 femenina.

La resta de l’Equip va tenir una actuació correcte, finalitzant cinc d’ells entre els 15 primers.

Per últim, dir que aquesta Copa d’Espanya ha estat l’última regata puntuable per classificar-se pel Mundial i l’Europeu.

En aquest sentit, dir que en Sergi, l’Oriol, l’Òscar, la Lluïsa i la Patricia formaran part de l’Equip Nacional que anirà al mundial de Blanes, de l’1 al 12 de juliol. I, la Lluïsa, l’Oriol i la Patricia formaran part de l’Equip Nacional que anirà a l’Europeu Juvenil, que es disputarà del 8 al 12 d’agost a Biscarrosse (França).

Posicions finals absolutes:

4- Sergi Pérez

5- Òscar Pijoan

9- Oriol Piña

13- Lluïsa Puig

14- Salvi Borrat

30- Miquel Salazar

32- Isaac Vilà

33- Patricia Figuerola

35- Carlos Manera

39- Quim Aragonés

42- Marta Plaja

44- Arnau Burgos

Felicitats a tot l’Equip!

podi lluisa 1SERGI NAVEGANT OSCAR NAVEGANT ORIOL LLUISA COPA ESPANYA

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES