Dos podis en el Trofeu Primavera

20 abril 2018 Regates
Trofeu_primavera_blanes_regata_classe_europa

La Patty i l’Isaac aconsegueixen la 2ª i 3ª posició en el Trofeu Primavera disputat al CV Blanes

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a Blanes els dies 14 i 15 d’abril, per tal de disputar el Trofeu Primavera. Regata de Nivell 2, per a les classes Europa, 420 i Finn, que un any més ha organitzat el Club Vela Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació d’un centenar de regatistes, repartits en les diferents classes. D’aquests, 44 han correspost a la classe Europa.

Del nostre Club hi han participat l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, l’Arnau Burgos, en Mateu Gutiérrez i en Pol Garcia.

Després d’una jornada de dissabte en què es van dur a terme 9 proves (tres per cada classe) amb vents de nord ratxejats amb puntes de 20 nusos; la jornada dominical va ser més tranquil·la, amb un vent de sud, que en cap moment va superar els 8 nusos d’intensitat, permetent fer tres proves més per les classes 420 i Finn, i dues pels europes.

Pel que fa als resultats, destacar de nou, l’actuació dels nostres regatistes. Una magnífica actuació que es tradueix en la 2ª posició de la Patty i 1ª femenina, a tant sols 1 punt del vencedor, en Rafa Rabasa del CN El Balis, i en la 3ª posició de l’Isaac Vilà, a un punt de la Patty.

Classificació final:

2 – Patricia Figuerola, 1ª F

3 – Isaac Vilà

8 – Lluïsa Puig

19 – Oriol Piña

32 – Pol Garcia

33 – Arnau Burgos

36 – Mateu Gutiérrez

ENHORABONA NOIS!!

Trofeu_primavera_blanes_regata_classe_europa_podi_femeniTrofeu_primavera_blanes_regata_classe_europa_tots_regatistes

Trofeu_primavera_blanes_classe_europa

VEURE TOTES LES NOTÍCIES