El Club participarà al Marina Day 2016

21 maig 2016 Regates
marinaday 2016

El proper dissabte 11 de juny es celebra el Marina Day 2016, el dia dels Ports Esportius. Aquest any i arrel de la gran acollida de l’edició passada, s’han unit a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) multitud de ports de tota la geografia espanyola (Catalunya, Balears, Valencia, Andalusia, Galicia, Asturies, País Basc, etc.).

Aquesta jornada de portes obertes es fa amb l’objectiu d’apropar el ciutadà als ports esportius i gaudir d’una de les joies més preuades de la nostra geografia, el mar.

Durant tot el dia s’organitzaran multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, de lleure i altres àmbits destinades a tota la família.

EL Club hi participa amb les següents propostes:

– Sortida a vela amb un Raquero o J-24

– Sortida guiada en Caiac

– Sortida guiada en Paddle Surf

Horari: 10 a 14 hores

Preu: Gratuït

Cal reservar abans del 08/06/2016 a les 18 hores, a vela@cnestartit.es o al 972 751 742.

– Concurs de dibuix a les 17 hores, per a nens de 5 a 15 anys. Hi haurà premi per el primer de cada categoria. Bases

El Marina Day vol trencar amb la imatge que té molta gent de que els ports són llocs elitistes, ja que són instal·lacions obertes a tothom on no fa falta tenir una embarcació per gaudir d’un ampli ventall d’activitats.

L’any passat es va estrenar el Marina Day a Catalunya, i l’edició d’enguany s’ha traslladat a l’àmbit estatal per consolidar-se com una de les dates de referència del calendari espanyol.

Tota la informació sobre el Marina Day de Catalunya està disponible a la web de la ACPET (www.acpet.es), a Facebook (Marina Day Catalunya) i Twitter (@MarinaDayCat, #MarinaDaycat)

1 caiac post blog

VEURE TOTES LES NOTÍCIES