El Six Jaguar i l’Emeraude, vencedors de la 2a edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava

24 juny 2018 Regates
Regata_vela_classica_costabrava_estartit

En Vittorio Cavazzana, amb la seva embarcació Emeraude; i Anthony Ball, amb el Six Jaguar; es van coronar com a guanyadors de la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava. La competició va tenir lloc del 14 al 17 de juny i ha comptat amb la col·laboració de la RANC, AEBEC, l’EMD de L’Estartit i Estació Nàutica L’Estartit – Illes Medes. Agrair també a Top Sailing Charter i a Banco Mediolanum la seva col·laboració com sponsors de l’esdeveniment.

El campionat ha comptat amb la participació de 10 embarcacions.

Dijous dia 14 va ser un dia de confirmació d’inscripcions i mesurament. A la tarda, i per concloure la jornada, va tenir lloc l’acte inaugural a la Seu Social del Club. L’acte fou presidit pel President del Club, el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, i hi van assistir el CEO de TSCH, el Sr. Sergi Alós, el Secretari de Classe de l’AEBEC, el Sr. Leonardo Garcia i el President de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Xavier Torras Isach, entre d’altres personalitats.

Pel que fa pròpiament a la competició, cada dia es va navegar una prova. Tots recorreguts costaners

El primer dia de competició predominà un vent de gregal d’uns 8 nusos d’intensitat . Etapa Estartit – L’Escala – Estartit.

El segon dia de competició va bufar un vent de component nord d’uns 10 nusos d’intensitat, al principi, però s’acabà amb un garbinet d’uns 14 nusos. Etapa per la badia de Pals i les Illes Medes.

I, diumenge, el darrer dia de competició es va navegar amb un vent de gregal d’uns 12 nusos d’intensitat i molta corrent. Etapa per la badia de Pals i Illes Medes.

Durant tot l’esdeveniment van tenir lloc multitud d’actes socials. Cada dia es va servir un esmorzar tipus bufet lliure a la Seu Social del Club. Es va instal·lar un village al Moll Central, on estaven ubicades les embarcacions participants. Un cop a terra, els participants podien prendre un refrigeri i també dinar. Dissabte a la nit es va celebrar un sopar de regata servit pel restaurant del Club, i ja per concloure va tenir lloc una cantada d’Havaneres i es va servir “cremat” per a tothom.

L’entrega de trofeus va tenir lloc a les 17 hores a la Seu Social del Club, on tothom va poder degustar unes pastes salades de la Pastisseria Brugués i Cava. L’acte fou encapçalat pel President del Club Nàutic Estartit, el Sr. Jordi Ponjoan del Molino, el Director del Club, el CEO de TSCH, el Sr. Sergi Alós, i el Vicepresident de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Josep Mª Isern.

Classificació Final RI (Esperit de tradició):

  1. Six Jaguar, de Anthony Ball, del CN Estartit
  2. Seraphim, de Jorge Masllorens, del RCNB

Classificació Final CIM:

  1. Emeraude, de Vittorio Cavazzana, del RCNB
  2. Sa Bardissa II, de Juan López Hurtado, del RCMB

Campionat de Catalunya

  1. Sa Bardissa II, de Juan López Hurtado, del RCMB

Mencions especials atorgades per Top Sailing Charter:

  • Embarcació més antiga: Bon Temps
  • Embarcació clàssica més perseverant: Pandia

Fins a la propera edició!

EMERAUDE SA BARDISSA

Imatges

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES