El teu descompte per l’America’s Cup Experience

12 gener 2024 Activitats i Esdeveniments

Actualment, ens trobem immersos en l’America’s Cup Experience , el primer i prestigiós centre de divulgació oficial de la 37a America’s Cup Barcelona. L’objectiu principal d’aquest espai és fer arribar a totes i a tots la màgia de la competició esportiva més antiga del món. Arran d’això, ens alegra anunciar-te que ja pots gaudir del teu descompte per l’America’s Cup Experience. Per què?

 

La Federació Catalana de Vela amb l’America’s Cup Experience

 

La Federació Catalana de Vela ha forjat una aliança amb l’America’s Cup Experience. Aquesta agrupació ens permet, com a club afiliat i escola reconeguda de la Federació Catalana de Vela, otorgar-te com a soci o transeünt anual del Club Nàutic Estartit un 30% de descompte per a dues persones en la compra de l’entrada general a la taquilla.

Per aplicar el teu descompte per l’America’s Cup Experience tan sols hauràs d’indicar el codi: CLUB ACEX 24, a més d’ensenyar la teva targeta identificativa del Club Nàutic Estartit.

Esperem que pugueu gaudir d’aquesta experiència única  de la mà de la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic Estartit.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES