Els equips de regates del Club segueixen a ple rendiment

02 maig 2023 Regates
EQUIP OPTIMIST

Aquest mes d’abril les regatistes del equip d’Optimist han disputat dues regates de nivell 3. La primera a l’Escala, regata prèvia al campionat d’Espanya y la segona a Blanes, el Trofeu Primavera on només hi va participar en representació del club la Bruna Pla.

EQUIP EUROPES

A principis de mes la Sara Ayats de l’equip d’Europes va disputar la Torbole Meeting, al Lago di Garda, Itàlia. Aquesta és una regata internacional on hi van participar més de 150 regatistes de diferents països d’Europa.

L’Equip Europe també ha participat a la última regata de nivell 2 de la temporada, al Club Nàutic el Masnou, amb en Thomas Prats, l’Anna Pla i la Sara Ayats. Dels resultats, destaquem la tercera posició de la Sara Ayats en la categoria SUB 18 femení.

A finals de mes, s’ha disputat la Copa d’Espanya de la Classe Europe al CAR de Múrcia, aquesta regata era l’última puntuable pel rànquing que defineix l’Equip Nacional que participarà al Mundial i al Europeu Juvenil que tindran lloc aquest l’estiu. Dels nostres regatistes hi van participar en Matteo Galindo i la Sara Ayats.

Destaquem els resultats de la Sara que va finalitzar en tercera posició femenina i ha aconseguit classificar-se per l’Europeu Juvenil que tindrà lloc a principis d’agost a Polònia, Enhorabona!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES