Els regatistes del Club, Sara Ayats i Isaac Vilà participen al campionat del món de la classe Europa.

19 juliol 2022 Regates

La Société de Régates de Douarnenez ha acollit l’Open Week i el Campionat del món de la Classe Europe de l’1 al 12 de juliol. L’esdeveniment ha reunit a 95 regatistes (58 dones i 88 homes) de fins a onze nacionalitats diferents. Com a representants del Club, s’hi han desplaçat la Sara Ayats i l’Isaac Vilà, fent expedició conjunta amb tres regatistes del Club Nàutic Costa Brava – Vela Palamós.

Durant l’Open week, va predominar la marinada local de l’O-NO de 10 a 12 nusos d’intensitat que va permetre disputar les 8 proves programades. Els resultats per aquesta prova van ser satisfactoris per a l’Isaac i la Sara quedant en 14a i 54a posició respectivament. Fruit d’aquests resultats, ambdós van  aconseguir el bitllet per poder participar en el campionat del món que començava el dia 8.

Pel que fa al mundial, les condicions meteorològiques varen posar difícil a la flota la navegació durant les dues últimes jornades i finalment es van poder disputar 7 proves de les 10 previstes. El vent va anar variant, començant amb un O-NO dels primers dies, un N-NE el tercer dia i un vent de l’est molt fluix els dos últims dies.

Els resultats de les proves van ser molt regulats per la Sara i l’Isaac, navegant sempre constants entre el centre de la flota. Finalment, la Sara finalitzà la prova en 28a posició de les 58 participants en la flota femenina. L’Isaac quedà en 31a posició dels 88 participants en la flota masculina.

També destacar i felicitar el bronze aconseguit per l’equip Espanyol durant la regata per equips (Nations Cup) disputada dies previs al mundial i l’or i la plata aconseguits per Pau Schilt (CN.Garraf) i Daniel Cabré (CN. Masnou).

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES