En Matteo Galindo disputa la XXIX International Vila de Palamós Optimist Trophy – 13th Nations Cup

21 febrer 2018 Regates
international_palamos_optimist_trophy_regata_classe_optimist

En Matteo Galindo de l’Equip d’Optimist del Club ha participat a la XXIX International Vila de Palamós Optimist Trophy, celebrada a Palamós del 15 al 18 de febrer

Un any més el Club Nàutic Costa Brava ha organitzat la International Vila de Palamós Optimist Trophy – 13th Nations Cup. Es tracta de la segona regata internacional més nombrosa del món i amb vaixells de la mateixa classe.

L’edició d’enguany, la 29ena, ha reunit a 551 joves regatistes, provinents de 30 països d’arreu del món.

El divendres dia 16 es donava el tret de sortida a la competició. Una jornada marcada pel poc vent. Vent nord-est d’uns 6-7 nusos que va permetre disputar 1 sola prova per uns grups i 2 per d’altres.

La segona jornada quedà en blanc. Després d’un ajornament a terra al matí, el Comitè de Regata va decidir enviar la flota a l’aigua amb una brisa de N-NE, de 2 a 5 nusos. Després va començar a canviar a E-SE i amb la pluja va aparèixer una ventosa brisa de N-NE, de 4 a 12 nusos que finalment va caure. Fet que va obligar a abandonar les curses.

El darrer dia de competició va començar com l’altre. I després d’esperar una bona estona a l’aigua, finalment a les 13h, un vent de component sud-est d’uns 12 nusos va començar a bufar a la badia i els cinc grups van poder completar 3 proves.

Pel que fa als resultats, dir que el vencedor absolut de la prova ha estat el letó Martín Atilla (BBS). En Matteo Galindo ha finalitzat en la posició 425 de 551. Un bon resultat si tenim en compte que s’ha navegat amb unes condicions molt complicades i que és la seva primera regata internacional i d’un altíssim nivell.

Sens dubte ha estat una gran experiència per el jove regatista.

international_palamos_optimist_trophy_regata_matteo_galindo international_palamos_optimist_trophy_regata_classe_optimist international_palamos_optimist_trophy_regata_classe_optimist international_palamos_optimist_trophy_regata_classe_optimist

VEURE TOTES LES NOTÍCIES