En Sergi Pérez i la Patty es proclamen Subcampions de la I Guíxols Cup

03 març 2016 Regates

En Sergi Pérez i la Patty es proclamen Subcampions de la I Guíxols Cup.

El darrer cap de setmana de febrer l’Equip d’Europes i d’Optimist (G2) del Club s’ha desplaçat a Sant Feliu de Guíxols per tal de disputar la I Guíxols Cup. Regata hereva de la Carnaval Race de Platja d’Aro, que es rebia amb especial il·lusió a la població ganxona perquè, més enllà de ser la primera edició, era puntuable pels dos grups de la Classe Optimist per al Campionat d’Espanya. Per aquest motiu, la prova va tenir al voltant de 400 regatistes inscrits, la majoria d’ells provinents de clubs de vela catalans, tot i que també hi va haver representació internacional amb regatistes procedents de Suïssa, Bèlgica, França, Finlàndia, Alemanya i Brasil. D’aquests 400, uns 300 eren nacionals i 100, aproximadament, internacionals. Pel que fa a les classes participants, han estat: Europa, 420, Làser Estàndard, Làser Radial, Làser 4.7 i Optimist G1 i G2.

Del nostre Club han participat els següents regatistes:

Classe Europa: Sergi Pérez, Òscar Pijoan, Oriol Piña, Patricia Figuerola, Nina Mir, Isaac Vilà, Llüisa Puig i Arnau Burgos. Entrenador: Robert Ponjoan

Classe Optimist: Quim Aragonés, Mateu Gutierrez i Gemma Ferrés. Entrenador: Ignasi Borrat

Dissabte al matí, abans de començar la primera de les dues jornades de competició, organitzadors i participants afrontaven el cap de setmana amb algunes dosis d’incertesa, i és que les previsions meteorològiques no auguraven el millor dels escenaris possibles. Molta onada, mar de fons i un vent de 15-18 nusos de component sud, van ser les condicions predominants durant tota la jornada.

Els Europes van disputar 2 proves, fent 2 primers en Sergi Pérez, la qual cosa li va permetre encapçalar la classificació general provisional, de la Classe Europa. La resta de l’equip també va navegar molt bé. A destacar l’actuació de l’Òscar Pijoan, que finalitzà 4rt de la general, de la Patty que fou la 2a fèmina, i la de l’Oriol Piña que va finalitzar 3er Sub-17.

La resta d’integrants varen concloure en les següents posicions:

Nina Mir: 4a fèmina

Llüisa Puig: 7a fèmina

Isaac Vilà: 6è Sub-17

Arnau Burgos: 33è general (no va poder acabar les proves ja que diumenge va trencar la vela)

Pel que fa a la jornada de diumenge, va estar marcada per un fort vent de tramuntana, de 14-24 nusos d’intensitat, mar de fons, per la pluja i el fred, per tant, dures condicions climatològiques, que van impedir que el Grup 2 de la Classe Optimist pogués competir. Una llàstima pels nostres regatistes.

Per tant, molt bones sensacions de l’Equip d’Europes, de cara a la Copa d’Espanya que es disputarà en aigües estartidenques, del 24 al 27 de març.

Moltes felicitats a tots ells! A seguir treballant

regata guixols cup podi masculi

regata guixols cup lluisa

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES