Europeu juvenil Classe Europa a Nieuwpoort

14 agost 2014 Regates
L’Equip de regates de la classe Europa del Club Nàutic Estartit ja hem tornat de l’Europeu Juvenil a Nieuwpoort, Bèlgica. Els resultats han estat molt satisfactoris a més de passar una experiència molt enriquidora tot enfortint la cohesió del nostre equip. 

Hem compartit molt bons moments amb la selecció espanyola i també amb altres regatistes de tot Europa. L’esforç de 1400km (creuant tot França amb furgoneta i arrossegant 8 embarcacions) ha valgut la pena.

En la categoria masculina, d’un total de 74 participants (els millors de cada país), en Salvi Borrat ha acabat 11è d’Europa, tot i haver estat entre els 5 primers en les primeres mànegues juntament amb l’Òscar Pijoan que va acabar 13è (anava 4rt el tercer dia de regates). En Marc Piña va fer més bon resultat de l’esperat, va acabar 14è. 

En la categoria femenina, l’Elena Manera, va ser la única classificada del Club per anar a l’Europeu i ho va fer molt bé. Va quedar 13ena d’Europa.

Per tot això, com a entrenador, em sento molt orgullós de tots i cada un d’ells per l’esforç i la dedicació que ens demostren i per representar-nos en aquest campionat. 

Des d’aquí us esperono a continuar amb aquesta línia tot gaudint d’aquest esport que tantes satisfaccions ens dóna.

Bona feina, CAMPIONS!
Robert Ponjoan

Imagen5

Imagen6

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES