Èxit rotund de l’Equip de Catamarà del CNE

26 maig 2016 Regates
exit rotund equip catamara cne medsailing

La tripulació de catamarà del Club, formada per en Marc Verdaguer i l’Elisa Corrochano, han disputat durant el mes de maig dos campionats, en els que han obtingut uns excel·lents resultats.

El primer va ser el passat 7 i 8 de maig a València, on es va disputar el Campionat Autonòmic de Catamarans i Circuit Nacional de Classe A, en aigües de Pobla Marina, 20 km al Nord de València. En aquesta ocasió van navegar amb el Nacra 17.

La flota estava formada per diverses embarcacions, des de Fx-One, un ICAT modificat, el Nacra 17, 1 topcat i alguns Fòrmula 18. La lluita va estar, principalment, entre els dos ex-campions d’Europa de FX One, en Marc Verdaguer i l’Alfredo Bernat, qui en aquesta ocasió participava amb un ICAT modificat, una embarcació 100% de carboni que l’Alfredo esta preparant.

L’Equip va signar 5 primers a les 5 proves, amb un descart. Resultat immillorable en aquest trofeu, guanyant així aquesta regata, puntuable pel Campionat Autonòmic Valencià.

1

L’altre regata va ser el Mediterranean Sailing Meeting, el 14 i 15 de maig. Es tracta d’una de les regates multi classe més multitudinàries, que es va disputar en aigües del Port Balis, a Sant Andreu de Llavaneres.

La flota estava formada per el Nacra 17 del Club Nàutic Estartit, un Icat modificat, 2 SL16, varis F18 i alguns Fx-One.

Malgrat les complicades condicions, amb roles i canvis constants de direcció i intensitat que complicaven força la navegació, es van poder disputar 3 proves.

Un cop més, la lluita pel primer calaix del podi s’establia entre els dos ex-campions d’Europa de Hobie Fx-One (Marc Verdaguer i Alfredo Bernat), però tot i que l’Alfredo jugava a casa, finalment l’Equip del Club va signar dos primers i un segon, que els proclamava guanyadors de la regata.

MOLTES FELICITATS !!

2

3

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES