Finalitza el Campionat de Catalunya de la Classe Optimist G1 i G2 al CN Garraf

31 maig 2017 Regates

4 regatistes del Club participen en el Campionat de Catalunya de la Classe Optimist, disputat al CN El Garraf

Durant els dos caps de setmana del 20-21 i 27-28 de maig s’ha celebrat al Garraf el Campionat de Catalunya de la classe Optimist pels grups 1 i 2. Competició organitzada pel Club Nàutic El Garraf per delegació de la Federació Catalana de Vela.

Aquest campionat ha comptat amb la participació de 144 regatistes (74 del Grup 1 i 70 del Grup 2) provinents de Clubs de tot el litoral català.

Del Club s’hi han desplaçat quatre regatistes: la Gemma Ferrés, en Pol Garcia, en Joan Pla, tots ells del G2 i en Matteo Galindo del G1.

Durant els dies de competició les condicions de vent van ser molt variables. El primer cap de setmana predominà un vent de component est d’intensitat feble (3-7 nusos d’intensitat), que van permetre que es disputessin 3 proves cada dia.

El segon cap de setmana, dissabte es van poder navegar 4 proves amb unes condicions de vent de llevant òptimes (12 nusos d’intensitat). Malauradament diumenge les condicions meteorològiques no van permetre fer cap prova avançant l’entrega de premis.

D’aquesta manera, el Campionat ha conclòs amb un total de 10 proves disputades amb 2 descartes. A més, es va aprofitar per presentar la Selecció Catalana que assistirà al Campionat d’Espanya que es disputa a Pollença (Mallorca)

A l’entrega de premis van assistir el President de l’ACCIO el Sr. Xavi Garcia i Maritxell Cornudells representant de la FCV, entre d’altres

Pel que fa als resultats, les posicions finals han estat:

Grup 1:

34- Matteo Galindo

Grup 2:

37 – Pol Garcia

40 – Gemma Ferrés

56 – Joan Pla

Felicitats i a continuar treballant nois!!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES