La Copa Raquero i la Sardinada retornen com a colofó a un estiu excepcional

29 agost 2022 Regates

Després de dos anys de restriccions, dissabte passat, 27 d’agost va tenir lloc la tradicional regata social per equips Copa Raquero.

En aquesta edició, hi han participat un total de 9 equips. Les condicions de vent i mar van ajudar que fos un dia de regates excel·lent. Un vent de gregal d’entre 4 i 8 nusos i un mar pla van permetre la disputa de dues rondes classificatòries i una ronda final. En total, es van disputar 9 proves enfrontant 3 equips a cadascuna. Els guanyadors van ser l’equip dels “KIWIS” format per Robert Ponjoan, Ignasi Borrat, Sergio Juliana i Oriol Codina. En segona posició es van classificar els veterans “ORUJOS BOYS” i en tercera l’equip dels “TAHIA TEAM”.

La jornada es va tancar amb la també tradicional “Sardinada”, amb una nombrosa participació, com a comiat fictici d’un estiu del qual encara ens queda molt per gaudir.